jkjlkjl

Coogherveld Texel

Camping Coogherveld is een aan de rand van het bos gelegen kleine familiecamping. Op 700 meter van de camping vindt u het strand en het centrum De Koog ligt op slechts 200 meter. De PV-UMCG heeft hier een chalet. Geschikt voor 5 personen. Chalet 'Coogherveld' staat bij de plaats De Koog.

 

In het hoogseizoen is er een animatieprogramma met een spelletjesavond, een volleybaltoernooi voor jong en oud en een Kidsparty.

 

Faciliteiten

 

Was- en droogmachines, verhuur van fietsen en bolderwagens, internet (in het chalet en bij de receptie, niet op het gehele terrein), een speelterrein, diverse kranten verkrijgbaar bij de receptie, een broodjesservice.

 

Bezienswaardigheden

•Ecomare De Koog

•Schipbreuk en Juttersmusem Flora

• Vuurtoren, bierbrouwerij, Texel Zoo

 

Het enige wat u zelf dient mee te nemen zijn handdoeken, bed- en keukenlinnen.


INFORMATIE (GEEN RESERVERINGEN)

Mededelingen Indien u op de aankomst dag na 17.00 uur denkt te arriveren op de camping, neem dan even  contact op met de receptie van de camping om uw aankomsttijd door te geven.

Het chalet is privé eigendom van personeelsvereniging UMCG. Wij vragen u bij aankomst in het chalet de huishoudelijke mededelingen en de chaletregels aandachtig door te lezen. Siep Westra, tel 050-5414754,  (medewerker UMCG) en zijn partnerzijn namens de personeelsvereniging beheerder van het chalet. Indien u tijdens uw verblijf mankementen aan het chalet of inventaris ontdekt geef dit dan direct door aan Siep. Zij kunnen dan, eventueel met uw hulp, het probleem proberen op afstand op te lossen. Het telefoonnummer is te vinden in het chalet. De beheerder van de camping heeft geen zeggenschap over het chalet en zal u in de meeste gevallen niet kunnen helpen.

Routebeschrijving Vanaf  ’t Horntje rijdt u via Den Burg richting De Koog. Aan het begin van De Koog, bij hotel De Zwaluw, gaat u rechtsaf. U bevindt zich dan op de Kamperfoelieweg. Telefoonnummer:  0222-317728

Het Chalet heeft 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (1.40 mtr) voorzien van kussens en een tweepersoons dekbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden voorzien van kussen en eenpersoons dekbedden.

Verder kan de bank in het zitgedeelte gemakkelijk omgebouwd worden tot een bed (1.60mtr) ook voorzien van een kussen en een eenpersoons dekbed. Kinderstoel aanwezig.

Door uitnemen van matras en bedbodem kan op de plaats van een 1-persoons bed een campingbedje (niet aanwezig) geplaatst worden.

Schoonmaakmiddelen (allesreiniger, afwasmiddel, afvalzakken, aanrechtdoekjes) zijn aanwezig. Het chalet is compleet ingericht voor 5 personen.

Kabel TV, stereo set, WIFI en magnetron zijn aanwezig. Linnengoed (onderlakens, hoeslakens, slopen, keukenlinnen) en handdoeken dient u zelf mee te nemen.

Huisdieren zijn NIET toegestaan. 

Het is NIET toegestaan om in het chalet te roken.

U dient het chalet schoon en opgeruimd achter te laten. De receptie is geopend van 9:30 – 12:00 uur en van 16:30 – 17:30 uur. Op zondag van 10:00 – 12:00 uur en van 16:30 – 17:30 uur.

Telefoon: 050-5414754. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Inloggen